Usportfor

THE AUTOMATED CAMERAMAN

Usportfor levert automatische camerasystemen voor voetbal, hockey, handbal, basketbal en rugby. Het camerasysteem wordt geplaatst op de middellijn en/of achter de goal en door speciaal ontwikkelde software kunnen de camera’s automatisch het spel volgen door continue alle spelers in beeld te houden.

CLUB DASHBOARD

Iedere club krijgt zijn eigen Club Dashboard waar een onbeperkt aantal wedstrijden ingepland kunnen worden in public of private modus. Public modus wordt live gestreamd via de Usportfor app en kan gestreamd worden op de website van de club. Daarnaast is private modus voor intern gebruik, zoals video analyse.

VIDEO ANALYSE

De beelden zijn zeer geschikt voor video analyse. De beelden kunnen aan alle video analyse software gekoppeld worden. Usportfor heeft daarnaast ook een eigen basic annotatietool ontwikkeld waarbij met acht knoppen de spelmomenten geannoteerd kunnen worden.

SPONSOR IN BEELD

Usportfor biedt een extra sponsormogelijkheid door een logo in het beeld te verwerken. Zo kun je een logo laten zien tijdens live wedstrijden, samenvattingen en hoogtepunten en extra clubinkomsten genereren.

Contact gegevens

Usportfor
Willebrordusstraat 8
3037 TR, Rotterdam
010 – 7410073

info@usportfor.com
www.usportfor.com