Team TV

Waarom TeamTV?

Maximaal sportplezier voor je club!

Leden die met meer plezier sporten

Gebruik van beelden van wedstrijden en trainingen. Voor ontwikkeling van je trainers en spelers. En gewoon omdat het is leuk is om hoogtepunten samen terug te kijken in de kantine of thuis op de bank.

Ontwikkeling voor je sportkader en spelers

Structureel opleiden van trainers en spelers, voor beginnende trainers en ervaren trainers. Voor jeugdspelers en senioren. Een leven lang leren, voor iedereen binnen de club.

Beelden delen met je leden en fans

Een community die onderling leuke video’s deelt, om van te leren en om te genieten. Fans en teams laten genieten van wedstrijdsamenvattingen op de TV in de kantine. En ouders en opa en oma lekker thuis op de bank de goals van hun kind laten terugkijken.

Extra inkomsten door betere advertentiemogelijkheden

Geld verdienen zonder er iets extra’s voor te doen. Doordat je community meer beelden bekijkt en deelt ontstaat er extra advertentieruimte. Door deze te vullen met advertenties van sponsors ontstaat een nieuw verdienmodel voor je club.

Iedereen kan er mee werken

Een plug-and-play oplossing die iedereen meteen begrijpt. Met een interface die vragen beantwoord in plaats van oproept. En persoonlijke telefonische hulp mocht je toch vastlopen.

 

Contact gegevens

Team TV
Bogert 1
5612 LX Eindhoven

+31 6 27129695
+31 6 30483697
info@teamtv.nl
www.teamtv.nl