Sportbase.com

Sportbase.com is dé webshop voor sportverzorgingsmiddelen. Hier kan je alles vinden om het beste uit jezelf te halen. Wij bieden producten aan voor de optimale voorbereiding, prestatie en herstel van de sporter. Sportbase.com richt zich op sporters van alle niveaus, leeftijden en condities. Iedereen die zijn sportprestatie wil optimaliseren, kan bij ons voor een deskundig advies terecht.

NIEUW!! BOOSTER PRO 2

Heb je een zware workout of wedstrijd achter de rug of heb je last van stijve of pijnlijke spieren? De Booster Pro 2 is een innovatief, modern en snoerloos massageapparaat waarmee je jezelf makkelijk een effectieve massage geeft om je spieren te ontspannen en je herstel te bevorderen. Zeer geschikt om zelf te gebruiken als aanvulling op of ter vervanging van reguliere sportmassages.

Eén van onze andere topmerken die je in onze stand tegen zal komen is Tratac. Tratac is een innovatief merk met kwalitatieve zelfmassage producten. De Active Serie van Tratac bestaat uit de vibrerende ActiveBall S, ActiveBall duo, ActiveRoll en de ActiveRoll Mini S massagerollers. De producten hebben als doel om een optimale voorbereiding te stimuleren, de beweeglijkheid te vergroten of bij het herstellen van sportblessures, pijnklachten en trainingsarbeid.

Alvast meer weten? www.sportbase.com

Contact gegevens

Sportbase.com
Milaanstraat 22
1175 RJ Lijnden
+31 088-022 9900

www.sportbase.com