Spirello

’s-Werelds populairste aardappelsnack Spirello

Spirello is al een grote hit in veel pretparken door heel Europa. In de Efteling is Spirello zelfs het best verkopende snack-on-the-go item uit het hele park! En eerlijk gezegd is dat ook goed te verklaren. Een Spirello is niet alleen verdraaid lekker, maar ook leuk om te zien. Tel daarbij een bereidingstijd van slechts 30-40 seconden op en je snapt dat deze snack de harten van zowel bezoeker als horecaexploitant heeft veroverd!

Spirello is een hartige, gefrituurde aardappelsnack op een stokje. Met een kruidenstrooisel (Zoutmix, Paprika, BBQ, Saté of Spicy) naar keuze breng je hem op smaak. Het Nederlandse bedrijf Spirello BV is de producent van het product Spirello.

En weet je wat het goede nieuws is? De Spirello is vanaf nu beschikbaar voor alle sportlocaties in Nederland en België! En nee, je hoeft niet meteen hele pallets te bestellen. Wij komen al bezorgen vanaf 2 doosjes. Goed geregeld toch?

Wilt u tijdens de pauze/rust grote volumes kunnen verwerken ? Geen probleem! De Spirello wordt standaard voorgesneden, voorgefrituurd en ingevroren bij u op locatie geleverd. Dat betekent dat de Spirello na 30-40 seconden afbakken, al klaar is voor uitgifte. Easy does it!

Contact gegevens

Spirello BV
Achterhuizen 4
5102 AM Dongen
(0)31 649121271

info@spirello.nl
www.spirello.nl