Onwijs

Onwijs is een actieve innovatieve software-ontwikkelaar.

Onze opdrachtgevers stellen het op prijs dat wij ons werkelijk in een project verdiepen en meedenken over de beste manier waarop de doelstellingen bereikt kunnen worden.

Voor het bereiken van uw doelstelling kan Onwijs u op verschillende manieren van dienst zijn, bijvoorbeeld door het leveren en installeren van touchtafels, touchscreens of videowall, het ontwikkelen van software , onderzoek en/of consultancy.

Vraag gerust informatie voor een overzicht van de producten en diensten die wij kunnen inzetten voor uw project of uw plannen voor innovatie.

Onwijs bestaat al meer dan 20 jaar, we hebben ons in de loop der tijd gespecialiseerd in multitouch en conceptontwikkeling voor onder meer:

Musea, Bibliotheken, Ouderenzorg, Gehandicaptenzorg, Horeca, Recreatie, Het onderwijs (van basisonderwijs tot universiteiten), Archieven

Wij hebben applicaties kant en klaar, of we maken ze op maatwerk

Ons aanbod is uitgebreid. U kunt bij ons terecht voor:

Multitouchtafels, multitouchschermen, softwarepakketten, software op maat

Alle software die u vindt op deze website, is door ons team van specialisten ontwikkeld. U kunt bij ons terecht voor kant-en klare applicaties, die u binnen een dag in huis kunt hebben.

Maar we kunnen ook uitgebreide, mooie, op maat gemaakte applicaties of projecten voor u ontwikkelen.

Contact gegevens

Onwijs
Tramweg 13
3255 MB Oude Tonge
Zuid-Holland, Nederland

www.onwijs.com/