Ons verhaal

Nationale Sport Expo staat voor een netwerk van sporters, professionals en ondernemers die actief zijn binnen de sportbranche. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt de Nationale Sport Expo zich van de traditionele (vak)beurzen. De expo dan ook het doel om alle stakeholders meer succes te bieden!

Dit doen wij mede door bezoekers en exposanten een top programma te bieden dat bestaat uit 100+ masterclasses, business seminars, en workshop verdeeld over 6 conferentie zalen die zich op de beursvloer bevinden. Zo is het mogelijk om 1500 personen per sessie op de beursvloer te voorzien van info. Maar ook in de voorbereidingen nemen wij partners en bezoekers mee in hoe zij alles uit het beurs bezoek kunnen halen, met als doel iedereen succesvoller naar huis te sturen! Partners krijgen de mogelijkheid om actief een bijdrage te leveren aan het programma en de totstandkoming daarvan. Wij zijn van mening dat juist ook partners waardevolle kennis bezitten.

overons

Onze missie

Onze missie is om te inspireren, beleving te brengen en succesvoller te worden in alles opzichten. Wij onderscheiden ons door onze bewezen ervaring op het gebied van congres en seminar organisatie voor diverse doelgroepen, zo kunnen wij een inhoudelijk sterk programma bieden.

Het creëren van succes en beleving tijdens de evenementen is onze kracht.

Tot ziens op de Nationale Sport Expo!