De Nationale Sport Expo 2019 zal zich dit jaar nog meer focussen op waardevolle en relevante kennis. Actuele thema’s en relevante vraagstukken waar sportclubs, besturen, gemeenten en sporters in de praktijk mee worstelen zullen worden behandeld tijdens uiteenlopende masterclasses, business seminars en workshops.

Om te zorgen dat deze kennis aansluit op de praktijk werken we samen met toonaangevende kennispartners uit de sport. Graag stellen wij deze de komende periode aan u voor:

Johan Cruyff Institute (JCI)
Het Johan Cruyff Institute is een krachtige mix van docenten, medewerkers en partners die een passie delen om de volgende generatie leiders in sport business op te leiden in het belang van de sporters, sport partners, organisaties en de studenten zelf.

Johan Cruijff zei: “Mijn visie op sportmanagement is vrij eenvoudig. Ik vind dat meer mensen met een passie voor sport de sportorganisaties moeten leiden”. Bij het Johan Cruyff Institute weten we dat een passie voor sport ook de drijvende kracht kan zijn voor onderwijs en talentontwikkeling. Onze studenten, van topsporters tot sport – en business professionals, hebben één gemeenschappelijk doel: de volgende generatie leiders in sportmanagement worden.

Meer informatie:
https://cruyffinstitute.nl/

Mis het niet en meld u aan!
Mis de inspirerende sessies van het Johan Cruyff Institute niet en meld u aan als bezoeker van de Nationale Sport Expo op 7 september via www.nationalesportexpo.nl