Na wekenlange voorbereiding kan er met trots gezegd worden dat het officiële programma van de tweede editie van de Nationale Sport Expo volledig compleet is. Er zullen tal van fantastische, inspirerende sprekers aanwezig zijn die de kennissessies zullen verzorgen. De inhoud van de presentaties zullen draaien om relevante onderwerpen binnen de sportbranche zoals onder andere beleid, innovatie en duurzaamheid, maar ook hoe actuele uitdagingen en problemen aangepakt kunnen worden. Tijdens het programma wordt er antwoord gegeven op thema’s en vraagstukken waar sportclubs, besturen, gemeenten en sporters in de praktijk mee worstelen, zodat zij de juiste inspiratie op doen om vervolgens succesgericht te werk kunnen gaan.

Er zullen diverse sprekers aanwezig zijn van onder andere Johan Cruyff Institute, Sportinnovator, Sportbedrijf Rotterdam, NOC*NCF, Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Rotterdam Sportsupport, Mulier Instituut, KNVB en Kenniscentrum Sport. Dankzij deze organisaties en hun sprekers zijn wij in staat geweest om het programma van dit jaar op unieke wijze neer te zetten.

Benieuwd naar hoe het complete programma er uit ziet? Bezoek dan de website: https://www.nationalesportexpo.nl/programma/