Jako-Teamsport

JAKO AG is een Duits sportkledingbedrijf welke gevestigd is in Mulfingen in Baden-Wurttemberg.

In 1989 richtte Rudi Sprügel JAKO op. Vandaag is hij nog steeds de CEO van het bedrijf. Zijn twee dochters Nadine en Yvonne zijn verantwoordelijk voor inkoop en financiën. Hij begon zijn bedrijf in de garage van zijn broer in het plaatsje Stachenhausen. Stachenhausen ligt tussen de 2 rivieren Jagst en Kocher, daar komt ook de naam vandaan JA- Jagst en KO-Kocher.

De twee logo-elementen in de cirkel staan ​​voor de rivieren Jagst en Kocher.
De vier dynamische cirkelvormige elementen, de JAKO-punten, symboliseren de naam van het bedrijf met het logo van de rivieren erboven.

JAKO is een echt Teamwear-merk, we zijn gespecialiseerd in sportkleding voor teams/verenigingen. We hebben een grote voorraad en een uitgebreide collectie vanwaar we veel verschillende sporten beleveren.

Onze grootste sporten zijn: Voetbal – Volleybal – Handbal – Basketbal – Korfbal – Hockey. Ook de individuele sporten groeien vrij hard zoals: Running – Tennis en Fitness.

Wij werken veel samen met clubs of instellingen en kunnen daar ook een mooie invulling geven aan een pakket naar hun wensen / eisen. Buiten sportverenigingen voorzien wij bijvoorbeeld ook de Justitie en Douane in Nederland en de Politie in België van sportkleding. We leveren in de verschillende designs alles in Heren- Kinder en diverse artikelen in damesmaten. Ook hebben wij diverse mogelijkheden in Special Designs van shirts, shorts en kousen.

Contact gegevens

Jakoteamkleding
De Stient 20
1132 BE Volendam

+31 (0)299 760160
klantenservice@jakoteamkleding.nl
www.jakoteamkleding.nl