Hockey CC

Door de ruime ervaring bij en met hockeyclubs is gebleken dat clubs ieder voor zich dingen regelen, willen ontdekken en af en toe zoekende zijn naar de juiste weg.
Hoe kunnen we krachten bundelen, voorkomen dat we het wiel steeds opnieuw uitvinden en dat we kunnen profiteren van elkaars kennis en kunde. Hoe maken we het makkelijker voor clubs om wel vooruitgang te boeken, ondanks dat eigen mensen de tijd niet hebben om het goed voor te bereiden, een plan te maken en/of om het uit te voeren.
Dat is de reden van het ontstaan van Hockey CC.

Wij houden ons oa bezig met:

Verbinden van verenigingen door middel van een (gratis) communicatie app.
De app is gemaakt om verenigingen met elkaar te verbinden en hen de mogelijkheid te geven kennis en informatie met elkaar op een prettige en makkelijke manier te delen. Een groepschat starten over een bepaald onderwerp, los met een vereniging contact opnemen, samen optrekken bij grote investeringen, documenten met elkaar delen, dit kan allemaal met deze app.
Verenigingen kunnen GRATIS gebruik maken van de app door aan te melden via partners@hockeycc.com

Partners

Wij hebben partners die diensten kunnen leveren aan verenigingen en hen kunnen ondersteunen, waarbij wij kijken naar prijs, financiering, kwaliteit, duurzaamheid en service. Wij kunnen onze kennis en ervaring delen met verenigingen. Onze partners zijn:
– Led veldverlichting met Sportverlichting.com
– Blaashallen met Recreational Systems International
– Businessclub app met Bundeling
– Led boarding en Led scorebord met Uythof Led Screens
– Watertappunten met Join the Pipe.

Contact gegevens

Hockey CC

06-26126153
Partners@hockeycc.com