Gimmeconcepts

Gimmeconcepts onderscheidt zich door goed naar de wensen en doelstellingen van de klant te luisteren om zo conceptmatig te komen tot hét originele premium dat de klant helpt succesvol te zijn.

Veel producties worden ‘custom made’ gefabriceerd door een vast netwerk van fabrieken, voornamelijk in het verre oosten. Dit biedt de klant de mogelijkheid een product helemaal naar wens en in de huisstijlkleuren te laten maken, ook nog eens voor scherpe prijzen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van duurzame producten. Ons doel is om de markt voor promotionele producten te verduurzamen.

Een voorbeeld van een mooi duurzaam product is de SeaTowel.

Met de aanschaf van deze handdoek help jij mee met het opschonen van de oceaan.  Wij werken samen met een netwerk van vissers; zij verzamelen plastic afval dat ze als bijvangst uit de Middellandse Zee halen tijdens het vissen. Wij verwerken het afval vervolgens naar gerecycled PET draad genaamd ‘SEAQUAL’. Voor de kleur en zachtheid combineren we dit met gerecycled katoen om zo 100% gerecyclede handdoeken te produceren, zonder gebruik van schadelijke stoffen en water. Deze ecologische manier van produceren wordt volledig in Europa gedaan.    The Ocean Cleanup  Van elke verkochte handdoek doneren wij 5% van de winst aan The Ocean Cleanup;  de grootste schoonmaak in de geschiedenis!

Contact gegevens

Gimmeconcepts B.V.
Höckerkade 1
2104 AW Heemstede

+31 (0)23 3030 530
www.seatowel.eu