ALGEMEEN

Wat zijn de voorzieningen voor mindervaliden/rolstoelgebruikers?

Voor mindervalide bezoekers heeft Ahoy Rotterdam veel faciliteiten. Zo is er de taxistandplaats vlakbij de hoofdingang waar ook mindervaliden gebruik van mogen maken door zich af te laten zetten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden op het grote parkeerterrein, dat zich pal naast de hoofdingang bevindt (hier geldt het normale tarief van €13 per dag). Verder zijn er in Ahoy, en dus ook in de Ahoy Arena, liften naar alle niveaus. Toiletten zijn aangepast en voorzien van alarm. Op vertoon van legitimatie kan u bij de portiersloge een rolstoel lenen.

Wilt u naar de Nationale Sport Expo en bent u rolstoelgebonden? Bestel uw kaarten via de website en vermeld duidelijk dat u in een rolstoel zit.

Wat zijn de kosten voor mindervaliden/rolstoelgebruikers?

Mindervaliden/rolstoelgebruikers moeten uiteraard gewoon een toegangsticket kopen. Voor begeleiders is er op vertoon van een invalidenkaart mogelijkheid tot het gratis verkrijgen van één ticket.

Zijn huisdieren en assistentiehonden toegestaan in Ahoy?

Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen in het stadion. Indien u aangewezen bent op een hulp- of geleidehond is deze welkom. We vragen u wel om vooraf even contact op te nemen met de Nationale Sport Expo zodat we de komst van uw hulp- of geleidehond in de drukke stadionomgeving kunnen voorbereiden.

Mag ik een geleide- of hulphond meenemen?

Indien u aangewezen bent op een hulp- of geleidehond is deze welkom. We vragen u wel om vooraf even contact op te nemen met de Nationale Sport Expo zodat we de komst van uw hulp- of geleidehond in de drukke stadionomgeving kunnen voorbereiden.

Mag er in Ahoy gerookt worden?

Nee, in navolging van de Europese tabakswet stimuleert ook  Ahoy Rotterdam een rookvrije omgeving. Roken mag alleen op de daarvoor aangewezen rookplekken.

Mag ik gedurende het evenement naar buiten en weer naar binnen?

Ja, bij aankomst en op vertoon van uw ticket krijgt u van ons een polsbandje. Zolang u deze om houdt, kunt u op het evenement vrijblijvend in- en uitlopen.

Hoe vind ik mijn weg in Ahoy?

Bij aanvang van de Nationale Sport Expo zult u worden voorzien van een programmaboekje waar ook een plattegrond in te vinden is. Op deze manier weet u precies welke seminar, clinic, lezing, etc. er waar gehouden wordt.

Wat zijn de beveiligingsvoorzieningen van Ahoy?

Voor de veiligheidsmaatregelen van Ahoy Rotterdam, kijkt u hier.

Mag ik eten en drinken meenemen in Ahoy?

Het is niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen in Ahoy.

Mag ik een foto- of videocamera meenemen Ahoy in?

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ahoy is het niet toegestaan om beeld- en / of geluidsopnamen te maken voor andere doeleinden dan privé (huiselijk) gebruik.

Is er gratis Wi-Fi beschikbaar voor bezoekers van Ahoy Rotterdam?

U kunt in Ahoy Rotterdam gebruikmaken van gratis Wi-Fi wanneer u zich in Ahoy Plaza bevindt.

Ik heb een andere vraag.

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met info@nationalesportexpo.nl.