ALGEMEEN

Wat zijn de voorzieningen voor mindervaliden/rolstoelgebruikers?

Onder het Maasgebouw bevinden zich een aantal parkeerplaatsen voor invaliden. U heeft toegang tot deze parkeerplaatsen met een landelijke parkeerkaart voor invaliden.

Voor mindervalide bezoekers heeft ook Ahoy Rotterdam veel faciliteiten. Zo is er de taxistandplaats vlakbij de hoofdingang waar ook mindervaliden gebruik van mogen maken door zich af te laten zetten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden op het grote parkeerterrein, dat zich pal naast de hoofdingang bevindt (hier geldt het normale tarief van €13 per dag). Verder zijn er in Ahoy, en dus ook in de Ahoy Arena, liften naar alle niveaus. Toiletten zijn aangepast en voorzien van alarm. Op vertoon van legitimatie kan u bij de portiersloge een rolstoel lenen.

Wilt u naar de Nationale Sport Expo en bent u rolstoelgebonden? Bestel uw kaarten via de website en vermeld duidelijk dat u in een rolstoel zit.

Wat zijn de kosten voor mindervaliden/rolstoelgebruikers?

Mindervaliden/rolstoelgebruikers moeten uiteraard gewoon een toegangsticket kopen. Voor begeleiders is er op vertoon van een invalidenkaart mogelijkheid tot het gratis verkrijgen van één ticket.

Zijn huisdieren en assistentiehonden toegestaan in Ahoy en De Kuip?

Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen in het stadion. Indien u aangewezen bent op een hulp- of geleidehond is deze welkom. We vragen u wel om vooraf even contact op te nemen met de Nationale Sport Expo zodat we de komst van uw hulp- of geleidehond in de drukke stadionomgeving kunnen voorbereiden.

Mag ik een geleide- of hulphond meenemen?

Indien u aangewezen bent op een hulp- of geleidehond is deze welkom. We vragen u wel om vooraf even contact op te nemen met de Nationale Sport Expo zodat we de komst van uw hulp- of geleidehond in de drukke stadionomgeving kunnen voorbereiden.

Mag er in Ahoy en De Kuip gerookt worden?

Nee, in navolging van de Europese tabakswet stimuleren ook De Rotterdamse Kuip en Ahoy Rotterdam een rookvrije omgeving. Roken mag alleen op de daarvoor aangewezen rookplekken.

Mag ik gedurende het evenement naar buiten en weer naar binnen?

Ja, bij aankomst en op vertoon van uw ticket krijgt u van ons een polsbandje. Zolang u deze om houdt, kunt u op het evenement vrijblijvend in- en uitlopen.

Hoe vind ik mijn weg in Ahoy en in De Kuip?

Bij aanvang van de Nationale Sport Expo zult u worden voorzien van een programmaboekje waar ook een plattegrond in te vinden is. Op deze manier weet u precies welke seminar, clinic, lezing, etc. er waar gehouden wordt.

Wat zijn de beveiligingsvoorzieningen van Ahoy en De Kuip?

Veiligheid in en rond het stadion, voor publiek, supporters, spelers, medewerkers en alle betrokkenen is voor Stadion Feijenoord één van de speerpunten van het beleid. Voor meer informatie over het veiligheidsbeleid klik hier.

Voor de veiligheidsmaatregelen van Ahoy Rotterdam, kijkt u hier.

Mag ik eten en drinken meenemen Ahoy en De Kuip in?

Het is niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen het stadion in.

Mag ik een foto- of videocamera meenemen De Kuip in?

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stadion Feijenoord N.V. is het niet toegestaan om beeld- en / of geluidsopnamen te maken voor andere doeleinden dan privé (huiselijk) gebruik.

Is er gratis Wi-Fi beschikbaar voor bezoekers van Ahoy Rotterdam en De Kuip?

U kunt in Ahoy Rotterdam gebruikmaken van gratis Wi-Fi wanneer u zich in Ahoy Plaza bevindt.

Tijdens uw bezoek aan De Kuip kunt u kosteloos gebruik maken van WiFi. De WiFi-faciliteiten kunnen gebruikt worden in het gehele Maasgebouw en is vrij toegankelijk voor alle bezoekers. Ook het Topsportcentrum Rotterdam is voorzien van gratis WiFi.

Ik heb een andere vraag.

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met info@nationalesportexpo.nl.