Voor wie is de expo?

De Nationale Sport Expo is een uitermate geschikt platform voor bedrijven actief in de sport. Bereik tijdens de expo direct uw doelgroep met uw producten en/of diensten die zich richten op:

– Bestuurders van clubs verenigingen
– Beleidsmedewerkers en ambtenaren binnen gemeenten
– Trainers/coaches van sportclubs

De Nationale Sport Expo biedt 4 landschappen aan waarin partners producten of diensten op een plaza gericht kunnen aanbieden aan de juiste doelgroep:

1. Sportmaterialen plaza
2. Sportaccommodatie plaza
3. Clubhuis plaza
4. Sportperformance plaza

Exposant worden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de Nationale Sport Expo 2019? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Waarom?

Binnen bezoekersgroepen bestaan er vele uitdagingen en is er een informatiebehoefte op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Hierin wil de Nationale Sport Expo voorzien, middels
masterclasses, business seminars, en workshop van branchedeskundigen en kennispartners met echte relevante info uit de markt en antwoorden op vraagstukken die nú spelen.

Hoe werkt de expo?

De bezoeker van de expo heeft de keuze om zich te oriënteren op een bestuurlijke route of zich meer te richten op performance kennissessies. Branchedeskundigen en kennispartners van de expo delen tijdens de Nationale Sport Expo op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van o.a. Optimaal presteren, data, trainingen, trends, werving van leden, hoe vergaar ik inkomsten voor mijn vereniging, onderhoud, ontwikkeling en verduurzaming van de accommodatie, hulp bij subsidie aanvragen & technologische ontwikkelingen. Ook bestuurlijke vraagstukken worden direct op de expo behandelt. Inzetten op verduurzaming, het Sportakkoord, de veranderende maatschappij en ontwikkelende samenleving zijn een kleine greep uit de topics die actief worden behandeld in de bestuurlijke route.

*Binnenkort maken wij het totale kennis programma bekend samen met onze 6 kennispartners.

Deelname-tarief

Regulier tarief start vanaf € 1050,- exclusief btw, standbouw, voorzieningen en (verplicht) servicepakket

Deelname is inclusief:
– Vloermeters
– Bezoekersservice
– Deelnemersbandjes
– Op- en afbouwbegeleiding
– WIFI-aansluiting
– Marvel Lead App

De minimale afname is 6 m2.

Het team van de Nationale Sport Expo denkt graag met u mee!

Waarom deelnemen aan de expo?

De Nationale Sport Expo wordt georganiseerd door NCB in directe samenwerking met toonaangevende kennispartners. De kennissessies op de expo worden optimaal ingezet om de juiste bezoeker naar de beurs te trekken.De bezoeker van de Nationale Sport Expo is actief binnen de sport. De expo staat hiermee voor een netwerk van beslisser, sporters, professionals en ondernemers die actief zijn binnen de sportbranche. De expo heeft dan ook het doel om alle stakeholders meer succes te bieden!

De Ahoy Rotterdam is op 7 september dé plek voor sportminded Nederland en biedt met haar expo een uitermate geschikt platform voor bedrijven actief in de sport.

Wilt u meer informatie over deelname? Neem even contact met ons op, dan helpen we je graag verder!

Relatiekaarten

Nodig uw zakelijke relaties uit voor de Nationale Sport Expo. Gebruik de expo bijvoorbeeld als locatie voor een relatie-evenement. Maak gebruik van het speciale tarief voor relatiekaarten. Partners van de Nationale Sport Expo ontvangen relatiekaarten bij deelname.

10-49 relatiekaarten: €40,- per kaart excl. btw
50-99 relatiekaarten: €20,- per kaart excl. btw
100-199 relatiekaarten: €10,- per kaart excl. btw
200 en meer: €5,- per kaart excl. btw

*Minimale besteleenheid is 10 kaarten.

• Relatiekaarten zijn ieder eenmalig geldig op de beursdag.
• Alle relatiekaarten worden gefactureerd op voorcalculatie. U betaalt dus voor de kaarten die u besteld, ongeacht of deze gebruikt worden door uw relaties.
• Relatiekaarten zijn niet bestemd voor verkoop aan derden.

Wilt u direct relatiekaarten bestellen? Neemt u dan contact op met info@nationalesportexpo.nl