Domo Sports Grass

EXPERT IN PERFORMANTE KUNSTGRASSYSTEMEN

Domo® Sports Grass is wereldwijd expert in kwalitatieve oplossingen voor sportterreinen. Al meer dan 30 jaar staat Domo® Sports Grass borg voor de meest innovatieve kunstgrassystemen. Een innovatieve productportfolio, een state-of-the-art productie-infrastructuur en een continue kwaliteitscontrole maken van Domo® Sports Grass de beste kunstgrasproducent in de markt.
Alle producten komen tegemoet aan specifieke noden om aan de eisen en normen van nationale en internationale sportassociaties en -federaties te voldoen. Domo Sports Grass biedt ook opvolging en consultancy bij de keuze van een geschikte sub base, bij de installatie van het gras en bij de organisatie van de nodige onderhoudsstrategie.

100+ MILJOEN M²

Tot nu toe plaatste Domo® Sports Grass meer dan 100 miljoen vierkante meter kunstgras in alle uithoeken van de wereld. Dit omvat terreinen voor voetbal, hockey, tennis,…

84 LANDEN

Domo® Sports Grass maakt deel uit van de Sports & Leisure Group, een toonaangevend Belgisch bedrijf dat meer dan 200 werknemers in dienst heeft en een jaarlijkse omzet van meer dan 100 miljoen euro genereert.

200+ WERKNEMERS

Sinds 1989 werden de producten van Domo® Sports Grass op locaties over de hele wereld gebruikt, toch blijft de onderneming zelf stevig verankerd blijft in België, in het hart van Europa.

30 JAAR

Als expert in hoogkwalitatieve kunstgrassystemen voor sportterreinen ontwikkelt Domo® Sports Grass al meer dan 30 jaar baanbrekende innovaties die sporthelden het beste van zichzelf helpen geven.

Contact gegevens

Domo Sports Grass
Industriepark West 43
B-9100 Sint-Niklaas

+32 (0)3 780 45 75
info@domosportsgrass.com
www.domosportsgrass.com