ClubCollect

Een nieuwe manier om te innen, te verbinden en te groeien

Zeg vaarwel tegen het handmatig versturen van herinneringen, opvolgen van storneringen en verwerken van betalingen. Onze effectieve inningsmethode zorgt voor een hoger percentage geslaagde betalingen en levert een enorme tijdsbesparing op voor de penningmeester. Stimuleer positief betaalgedrag door leden te laten betalen in hun eigen tempo en via hun favoriete betaalmethoden.

Het managen van een vereniging geeft voldoening, maar kan daarnaast ook gecompliceerd, stressvol en tijdrovend zijn. Het vereist dikwijls rekening houden met meerdere stakeholder en omgaan met uitdagende situaties, zoals teruglopende inkomsten, het werven van vrijwilligers en lage betrokkenheid van leden.

Wij, van ClubCollect, geloven dat al deze situaties terug te leiden zijn naar dat wat we de hartslag van de vereniging noemen: financiële gezondheid. Een betere financiële gezondheid genereert meer activiteit en betrokkenheid en brengt de vereniging tot leven. ClubCollect ondersteunt daarom verenigingen sinds 2013 met hun financiën. Wij garanderen probleemloze facturatie en inning van gelden. Deze effectieve methode van het innen van lidgelden betekent een een hoger percentage geslaagde inningen, een betere cashflow en een einde aan lastige incassotrajecten.

ClubCollect is te combineren met bestaande ledenadministratie -en boekhoudsystemen. Een gezonde vereniging creëer je immers niet alleen, maar met elkaar.

Ben je benieuwd of ClubCollect ook bij uw vereniging past? Vraag een demo aan en leer, vrijblijvend, ons systeem kennen.

Link: https://www.clubcollect.com/nl/facturatie/

Contact gegevens

ClubCollect
St. Pieterspoortsteeg 23A
1012 HM, Amsterdam

+31 (0) 85 760 6666
+31 (0) 65 047 9658

www.clubcollect.com