Wat is de Nationale Sport Expo?

Hét sportevenement waarbij relevantie, kennisdeling en netwerken binnen de sportbranche centraal staat. Nationale Sport Expo staat voor een netwerk van beslissers, sporters, professionals en ondernemers die actief zijn binnen de sportbranche. De expo heeft dan ook het doel om alle stakeholders meer succes te bieden!

Voor wie is de Expo?

– Beleidsmedewerkers en ambtenaren binnen gemeenten
– Bestuurders van clubs en verenigingen
– Trainers/coaches van sportclubs

Waarom?

Binnen bezoekersgroepen bestaan er vele uitdagingen en is er een informatiebehoefte op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Hierin wil de Nationale Sport Expo voorzien, middels masterclasses, business seminars, en workshop van branchedeskundigen en kennispartners met echte relevante info uit de markt en antwoorden op vraagstukken die nú spelen.

Wat biedt de Expo u?

De Nationale Sport Expo brengt u als beslisser binnen de sport in contact met elkaar én met relevante deskundigen en leveranciers binnen de sportbranche. Dit doen wij mede door bezoekers en exposanten een kennis programma te bieden dat verdeeld is over conferentie zalen die zich op de beursvloer bevinden.

Met als doel

De 2.500+ bezoekers van de expo te inspireren, beleving te brengen en haar exposanten een waardevolle ervaring te bieden, waarbij met elkaar succes behalen voorop staat.

Iedere gaat na het bezoeken van de Nationale Sport Expo succesvoller naar huis, dat is een belofte! Het creëren van succes en beleving is als organisatie onze kracht.

Tot ziens op de Nationale Sport Expo!

 

Hoe kom ik aan een ticket voor de Nationale Sport Expo?

De Nationale Sport Expo is gratis toegankelijk en gericht voor professionals actief in de sport.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wanneer?

Zaterdag 7 september 2019

Waar?

Ahoy Rotterdam

Meer info?