AAA-LUX

AAA-LUX is een producent van LED schijnwerpers voor hoge mast toepassingen. Wij richten ons op sport in het algemeen, sportstadions en industriële terreinen zoals havens, luchthavens en andere 24/7 buiten toepassingen. Met dimbare verlichtingsoplossingen besparen AAA-LUX klanten op hun energieverbruik, CO2-uitstoot en onderhoudskosten. Het fundamentele idee van het AAA-LUX ontwerp is om de bestaande infrastructuur in masten, bekabeling en voeding te hergebruiken, zodat er geen aanvullende investeringen nodig zijn. Dit is mogelijk dankzij de (voor LED) unieke combinatie van hoge lichtopbrengst en laag gewicht en windkracht.

Wij geloven in de filosofie ‘licht wanneer nodig, dimmen wanneer mogelijk’ of met andere woorden ‘licht alleen waar, wanneer en op het benodigde niveau’. Dit heeft geleid tot een systeemaanpak van armaturen en regelapparatuur. Ontwikkeling en productie vindt plaats in Eindhoven, in Nederland, om de maximale controle te hebben over de productkwaliteit en doorlooptijden.

Eindhoven wordt internationaal gezien als ‘de bakermat van de moderne verlichting’ en herbergt veel high tech bedrijven. De regionale verlichtingsindustrie werkt met een symbiose samen waardoor het AAA-LUX in staat stelt om voortdurend te putten uit een enorme kennis en grote talentenpool bij het ontwikkelen van nieuwe hoogwaardige LED verlichtingsoplossingen.

AAA-LUX was in 2009 de eerste in de wereld om een 1-op-1 LED retrofit oplossing voor conventionele sportveld armaturen te introduceren bij een aantal sportvelden in Eindhoven. Deze zijn vandaag de dag nog steeds actief. Dit geeft AAA-LUX de langste staat van dienst van allemaal. Sindsdien hebben we tientallen wereldprimeurs geïntroduceerd in zowel sportvelden en stadions als in industriële verlichting. Eind 2017 hebben we meer dan 1.000 projecten opgeleverd, in 40 landen en in 5 continenten. En we groeien nog steeds. AAA-LUX biedt een bewezen technologie aan en is nog steeds leider op het gebied van LED schijnwerpers voor hoge masten.

Contact gegevens

Fijenhof 4,
5652 AE Eindhoven
040-7820278

www.aaa-lux-lighting.com