WAT IS ER TE DOEN

De Nationale Sport Expo is de ideale plek om kennis en contacten op te doen in de sportwereld. Tijdens de Nationale Sport Expo staan sporten beleven, kennisdeling en netwerken centraal. Twee dagen lang hebben bezoekers toegang tot de expo. Daarnaast worden verschillende workshops en inspiratiesessies verzorgd én zijn er activiteiten op en rondom het veld van De Kuip en in het naastgelegen Topsportcentrum in Rotterdam. Op de tweede expo dag zal er voor onze allerjongste sportliefhebbers een kidsmiddag verzorgd worden op het veld.

TOONAANGEVENDE & RELEVANTE SPREKERS

De beste sprekers worden verzameld uit alle sporten, zowel voor topsport als voor breedtesport.

INTERACTIEVE BEURSVLOER

Een 360 graden beursvloer met relevante standhouders, nieuwe apparatuur & productpresentaties. Tijdens de expo kom je in contact met leveranciers en dienstverleners binnen jouw tak van sport.

SEMINARS

Voorstandhouders, MKB & bezoekers; voor verenigingen over pijnpunten en ontwikkelingen. Verhoog je sportieve niveau met het volgen van trainingen, workshops en masterclasses van topsporters en topcoaches.

BELEVING & ENTERTAINMENT

Twee dagen lang kan je als bezoeker van de Nationale Sport Expo door sport & spel diverse sporten beleven in en om het stadion De Kuip in Rotterdam en het naastgelegen Topsportcentrum.

NETWERKBIJEENKOMSTEN

Gericht op kennisdeling en succes. Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties binnen jouw sport en/of vakgebied.