OVER DE NATIONALE SPORT EXPO

Wanneer vindt de Nationale Sport Expo plaats?

De Nationale Sport Expo vindt plaats op 15 en 16 juni 2019.

Waar vindt de Nationale Sport Expo plaats?

De Expo vindt plaats in De Kuip en in het naastgelegen Topsportcentrum in Rotterdam. De kidsmiddag zal zich geheel afspelen op het veld!

Wat is het adres van de locatie?

Stadion De Kuip
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam

Topsportcentrum Rotterdam
Van Zandvlietplein 20
3077 AA Rotterdam

Hoe kom ik bij de locatie?

Voor een routebeschrijving naar De Kuip kunt u kijken op Google Maps. Hier vult u het onderstaande adres in.

Stadion De Kuip
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam

Waar kan ik het best parkeren rondom de locatie?

U kunt altijd gebruik maken van de gratis parkeerplaatsen. Er zijn zes mindervalide parkeerplaatsen. Voor fietsen en scooters is er een stalling aanwezig. Tevens kunt u een betaalde parkeerplaats in de omgeving zoeken via deze link.

Wat zijn de openingstijden?

Zaterdag 15 juni
10:30 uur tot 18:00 uur

Zondag 16 juni
10:30 uur tot 18:00 uur

Kidsmiddag
13:30 uur tot 17:00 uur

Wat is er te doen op de Nationale Sport Expo?

Voor meer informatie over wat er allemaal te doen is op de Nationale Sport Expo zie het kopje “wat is er te doen” op de website.

Welke activiteiten en seminars vinden er plaats op de Nationale Sport Expo?

Voor meer informatie over de workshops zie het kopje “seminars” op de website.

Welke bekende namen zijn er aanwezig op de Nationale Sport Expo?

Meer informatie over de gasten die seminars, clinics, lezingen en inspiratiesessies komen geven op de Nationale Sport Expo wordt spoedig bekend gemaakt!

Waar kan ik mij inschrijven voor een seminar?

Nadere informatie over het inschrijven voor seminars volgt.

Wat zijn de kosten voor het volgen van seminars?

De kosten voor het volgen van seminars zijn inbegrepen in de prijs van een “expo + workshop ticket”. De kosten hiervoor volgen spoedig.

Wat is er te doen voor kinderen?

Speciaal voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar organiseren wij op woensdag 16 mei vanaf 13:30 een kidsmiddag op het veld van De Kuip! Wat er allemaal te doen is op de kidsmiddag is terug te vinden op de website onder het kopje “kidsmiddag“.

ALGEMEEN

Wat zijn de voorzieningen voor mindervaliden/rolstoelgebruikers?

Onder het Maasgebouw bevinden zich een aantal parkeerplaatsen voor invaliden. U heeft toegang tot deze parkeerplaatsen met een landelijke parkeerkaart voor invaliden.

Topsportcentrum Rotterdam heeft het ITS keurmerk. Dit wordt nationaal gebruikt om aan te geven dat een gebouw bereikbaar, toegankelijk en bruikbaar is voor iedereen die het gebouw zelfstandig kan bereiken. Alle verdiepingen van Topsportcentrum Rotterdam zijn via de centrale lift bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er in het gebouw meerdere invalidentoiletten en beschikken we over speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Wilt u naar de Nationale Sport Expo en bent u rolstoelgebonden? Bestel uw kaarten via de website en vermeld duidelijk dat u in een rolstoel zit.

Wat zijn de kosten voor mindervaliden/rolstoelgebruikers?

Mindervaliden/rolstoelgebruikers moeten uiteraard gewoon een toegangsticket kopen. Voor begeleiders is er op vertoon van een invalidenkaart mogelijkheid tot het gratis verkrijgen van één ticket.

Zijn huisdieren en assistentiehonden toegestaan in De Kuip?

Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen in het stadion. Indien u aangewezen bent op een hulp- of geleidehond is deze welkom. We vragen u wel om vooraf even contact op te nemen met de Nationale Sport Expo zodat we de komst van uw hulp- of geleidehond in de drukke stadionomgeving kunnen voorbereiden.

Mag ik een geleide- of hulphond meenemen?

Indien u aangewezen bent op een hulp- of geleidehond is deze welkom. We vragen u wel om vooraf even contact op te nemen met de Nationale Sport Expo zodat we de komst van uw hulp- of geleidehond in de drukke stadionomgeving kunnen voorbereiden.

Mag er in De Kuip gerookt worden?

Nee, in navolging van de Europese tabakswet stimuleert ook De Rotterdamse Kuip een rookvrije omgeving.

Mag ik gedurende het evenement naar buiten en weer naar binnen?

Ja, bij aankomst en op vertoon van uw ticket krijgt u van ons een polsbandje. Zolang u deze om houdt, kunt u op het evenement vrijblijvend in- en uitlopen.

Hoe vind ik mijn weg in De Kuip?

Bij aanvang van de Nationale Sport Expo zult u worden voorzien van een programmaboekje waar ook een plattegrond in te vinden is. Op deze manier weet u precies welke seminar, clinic, lezing, etc. er waar gehouden wordt.

Wat zijn de beveiligingsvoorzieningen van De Kuip?

Veiligheid in en rond het stadion, voor publiek, supporters, spelers, medewerkers en alle betrokkenen is voor Stadion Feijenoord één van de speerpunten van het beleid. Voor meer informatie over het veiligheidsbeleid klik hier.

Mag ik eten en drinken meenemen De Kuip in?

Het is niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen in het stadion.

Mag ik een foto- of videocamera meenemen De Kuip in?

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stadion Feijenoord N.V. is het niet toegestaan om beeld- en / of geluidsopnamen te maken voor andere doeleinden dan privé (huiselijk) gebruik.

Is er gratis wifi beschikbaar voor bezoekers van De Kuip?

Tijdens uw bezoek aan De Kuip kunt u kosteloos gebruik maken van WiFi. De WiFi-faciliteiten kunnen gebruikt worden in het gehele Maasgebouw en is vrij toegankelijk voor alle bezoekers. Ook het Topsportcentrum Rotterdam is voorzien van gratis WiFi.

Ik heb een andere vraag.

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met info@nationalesportexpo.nl.