PROGRAMMA KIDSMIDDAG

De kidsmiddag van de Nationale Sport Expo staat volledig in het teken van kinderen aan het sporten krijgen. Samen met een aantal bekende namen uit de sport, verschillende sportbonden en entertainment onderdelen zorgen we ervoor dat onze jongste sportliefhebbers een onvergetelijke middag zullen beleven in het grootste stadion van Nederland.

Houdt onze website in de gaten voor het programma van de kidsmiddag van de Nationale Sport Expo 2019!

PROGRAMMA KIDSMIDDAG 16 MEI 2018

Bekijk hier het programma van de kidsmiddag van de Nationale Sport Expo 2018

3

13:00 - 13:45

INLOOP VIA DE SPELERSTUNNEL

 

Net als een echte professionele sporter, via de spelerstunnel van de Amsterdam ArenA, de heilige grasmat betreden? Dat kan! Zo trappen wij de Kidsmiddag van de Nationale Sport Expo 2018 af!

13:45 - 14:30

CHILLEN MET TOUZANI

 

Altijd al willen chillen met freestyle voetballer Soufiane Touzani? Op de Nationale Sport Expo is hij aanwezig om bij ons live zijn kunsten te vertonen! Geniet hier van een prachtige, interactieve afsluiting van de middag waar je misschien zelfs de kans krijgt Touzani uit te dagen voor een wedstrijdje hooghouden.

45
35

14:30 - 16:30

SPORTEN BELEVEN OP HET VELD VAN DE ARENA

 

Vanaf 14:00 is de grasmat geopend waar meer dan 10 verschillende sportbonden aanwezig zullen zijn om onze jongste sportliefhebbers een onvergetelijke middag te geven.

16:30 - 17:00

VRIJ SPORTEN OP HET VELD

 

Na alle inspanning met verschillende sporten is het tijd om zelf een balletje te trappen op de heilige grasmat van de Amsterdam ArenA.

3