EXPOSANTEN EN PARTNERS

VRIENDENLOTERIJ
De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. De VriendenLoterij steunt daarom goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Hierbij krijgen wij hulp van onze bekende Vrienden.
AA DRINK
Voor elk moment in de sport heeft AA Drink de juiste sportdrank. Zowel vooraf, tijdens als na het sporten.
NIKKI-ONLINE
NIKKI helpt verenigingen met het ontvangen van de contributies van hun leden, zonder kosten voor de club. Dat doet ze vanzelfsprekend uit naam van de vereniging, zodat de vereniging en met name de penningmeester op dat gebied word ontzorgt.
ENDYMION AMSTERDAM
ENDYMION Amsterdam is een accountantsorganisatie die in 2015 is opgericht. Wij zijn gevestigd in de Beurs van Berlage aan het Damrak in Amsterdam en bedienen financiële instellingen en daaraan gerelateerde entiteiten.
360 SPORTS INTELLIGENCE
Wij zijn een team van enthousiaste webspecialisten en sportliefhebbers die videoanalyse toegankelijk willen maken voor iedereen. Voor elke sporter, voor elk team, op elk niveau.
SPORT-THIEME
Met 10.000 sportartikelen voor meer dan 70 soorten sport op het gebied van schoolsport, verenigingssport, fitness en therapie behoort Sport-Thieme tot de belangrijkste verzendhuizen voor sporttoestellen en sportaccessoires in Duitsland en veel belangrijke Europese landen.
COFFEE CONCEPT
Coffee ConcepT plaatst koffiesystemen in de ruimste zijn van het woord, gratis in bruikleen. Naast bruikleen richt Coffee ConcepT zich ook op de verhuur en verkoop van koffiesystemen.
ALL UNITED
Gedreven IT-, communicatie- en organisatieprofessionals vonden in 2008 de tijd rijp voor een nieuw type verenigingsoplossing. Een oplossing die zou gaan draaien om verregaande interactie en integratie. Procesmatig en communicatief. En voor elk apparaat.
BFIT2
Meer dan 20 jaar ervaring en 5050 tevreden klanten. Met ons gemotiveerde team van opgeleide fysiotherapeuten bieden wij elke klant een behandeling op maat.
Johan Cruyff Institute
Het Johan Cruyff Institute is een krachtige mix van docenten, medewerkers en partners die een passie delen om de volgende generatie leiders in sport business op te leiden in het belang van de sporters, sport partners, organisaties en de studenten zelf.
KNKV
Het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond is ontstaan op 1 juli 1973 na een fusie tussen de NKB en de CKB. Het KNKV is met 100.000 korfballeden en zo’n 580 verenigingen een actieve en moderne organisatie.
DE GROTE CLUBACTIE
De Grote Clubactie zet zich al meer dan 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Hiervoor kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen.
HORECABIER
Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie I pilsener, Horecabier GOUD. Premium pilsener met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5 vol.% alcohol. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan.
NADB
Bij de Nederlandse Algemene Danssport Bond (NADB) staat de danser centraal. Het is de nationale autoriteit als het gaat om dans als sport en als ontspanning. De bond maakt zich hard voor alle dansvormen, van streetdance tot latin.
FACTUA
Factua werkt met een professioneel team met ruime ervaring op het gebied van financiële dienstverlening en creditmanagement. We zijn marktleider wanneer het gaat om het factureren van fees, uurtarieven en abonnementsgelden.
STICHTING MESSI
De Stichting Messi zet de kracht van het voetbal in voor een betere samenleving. Dit doet zij door het belonen van goed gedrag van jongeren waarvan de persoonlijke situatie minder rooskleurig is. Kernthema’s zijn mentaliteit, educatie, socialisatie,sportiviteit & integriteit.
EYE4SPORTS
Eye4Sports is sinds 1986 actief in de mediawereld en gespecialiseerd op het gebied van sport. Waarin onderscheiden wij ons van de concurrentie? Door onze brede en lange ervaring, vele contacten en eigen (professionele) sportachtergrond.
SHARINGBOX
Sharingbox is meer dan een fotobooth. We zijn een wereldwijd merk met een unieke, culturele kijk op evenement-entertainment en netwerkmogelijkheden. We hebben kantoren aan beide kanten van de Atlantische Oceaan en zijn inmiddels al op meer dan duizend internationale evenementen actief geweest.
PHOENIX SPORTING GOODS
Phoenix Sporting Goods create and distribute a range of strong, performance led brands to the retail and sports education markets. With inspirational leadership and world class customer service, Phoenix Sporting Goods aid aspiring athletes and their coaches.
xSCREEN INTERACTIVE
xScreen Interactive focuses on the development and implementation of yielding results for the Digital Out of Home industry. Our international network of renowned solution and technology providers enables us to realize innovative and high-quality display solutions.
TWELVE
Met KNIP cashless events, Counterpay en Credit Sportif XL bedienen wij met vergelijkbare producten verschillende markten. Om onze krachten te bundelen hebben wij besloten om over te gaan naar een nieuw merk.
TREZPRESSO
Koffie is voor ons pure passie. Niet alleen omdat we ervan houden, maar vooral omdat koffie iets doet met mensen. Koffie verbindt mensen en brengt hen zowel in beweging als tot rust. Dát is de ware drijfveer van Trezpresso.
MplusKASSA
MplusKASSA is de meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasoftware op de Nederlandse markt. U kiest en betaalt de functionaliteiten die u benodigd bent hierdoor betaalt u nooit teveel. MplusKASSA wordt verkocht door gecertificeerde kassa dealers.
FUNBAL.NL
Funbal.nl is ontstaan is uit SBM, een sportmanagement en -marketingbureau dat is opgericht om het bedrijfsleven te adviseren/ontzorgen op het gebied van sportsponsoring en evementenorganisatie.
CLUBCOLLECT
ClubCollect heeft speciaal voor verenigingen een betaalsysteem opgezet dat inspeelt op de ontwikkelingen. Een systeem dat de inzet van vrijwilligers en de leden ondersteunt. Met ClubCollect houdt u de volledige controle over alle geldzaken, maar doen wij het zware werk.
TVKAR
Snel, flexibel en kwalitatief hoogstaande producten, geleverd voor gegarandeerd de laagste prijs, dat is waar wij voor staan! Wij zijn toonaangevend als het gaat om het leveren van mobiele LED-schermen voor evenementen en bijeenkomsten.
LEDYEARS
Karakter komt met de jaren en een solide bedrijf moet meters hebben gemaakt. Of in ons geval: lumen. Sinds 1998 produceren wij al LED-displays. Dat is wat wij deden, wat wij doen en wat wij blijven doen.

OVERIGE PARTNERS

PANNA! MAGAZINE
Met een PANNA! abonnement ontvang je maandelijks het coolste voetbalblad van Nederland voor voetbalfans in de leeftijd 7-14 jaar! In PANNA! Magazine lees je alles over de nationale en internationale voetbalwereld.
KNBSB
De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) is de overkoepelende bond voor honk- en softbal in Nederland.
MOKUM MAGAZINE
Mokum Magazine is het populairste gratis tijdschrift van Amsterdam. Meer weten? Check www.mokummagazine.nl
SCHEIDS HUREN
Wij brengen "Onpartijdigheid in een partijdige wereld". Het hedendaagse (amateur)voetbal wordt overschaduwd door agressie en geweld. Door de inzet van onafhankelijke scheidsrechters nemen wij de schijn van partijdigheid weg.
MOVE DIFFERENT
We at MOVE DIFFERENT. believe that your "WHY" for playing the game must be clear, whatever level or goals you pursue. We think it's all about the preparation, a Pre Performance Preparation. And if you do a preparation do it the right way, your way, a different way.
BADMINTON NEDERLAND
Badminton Nederland is een organisatie die staat voor het vergroten van de betekenis van badminton in de Nederlandse samenleving door verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit, ontwikkeling, promotie en organisatie van badminton.
PURE SPORTSWEAR
Onze sportkleding is volledig duurzaam, gemaakt van enkel gerecyclede, eerlijk en verantwoorde materialen waarbij rekening gehouden word met mens en milieu, waarbij een betere wereld op de eerste plaats staat. Pure Sportswear is dan ook een heerlijk, kwalitatief en high-end sportshirt, maar dan volledig eerlijk.
SPORTSHOP.COM
Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn.
KNHB
De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond, is de Nederlandse organisatie voor veld- en zaalhockey. De KNHB heeft in 2010 222.571 leden, een groei ten opzichte van 2009 van 12.073 leden, ofwel 5,74 procent.
NLCOACH
NLcoach is de opleider en belangenbehartiger van trainers en coaches in Nederland. NLcoach is een vereniging met 4.000 leden.
NHV
Het Nederlands Handbal Verbond is de koepelorganisatie in Nederland voor de beoefening van handbal, met 57.000 leden. De sport wordt in verscheidene vormen gespeeld zoals zaalhandbal, veldhandbal en beachhandbal.
POSITIEF COACHEN
Positief Coachen is een maatschappelijk project om aan een positief klimaat bij sportclubs te werken en – met de metafoor van de sport – bij scholen.
WHELLO
Whello zorgt ervoor dat organisaties en doelgroepen via verschillende online kanalen met elkaar in contact komen. De optimale inzet van online marketing activiteiten zorgt voor online succes en het gewenste resultaat. En daarbij helpen wij jou!
FREEZLAB
Ervaar de helende kracht van kou. Wil je af van allerlei klachten? Je weerstand verhogen? Of er beter uitzien? Kom naar Freezlab en onderga de sensatie van cryotherapie.
NATUR
Met de pure producten van natur. kun jij alles uit jezelf halen. We gebruiken groenten en fruit van eigen teelt. Dit combineren we met innovatieve technieken zodat we de hoogste kwaliteit van voedingsrijke producten kunnen garanderen.
GAME OUTLET
We willen graag iedereen laten beleven waarom gamen zo leuk is. Voor jong en oud, voor man of vrouw is er namelijk wel een leuke game te vinden.
VONDELGYM
Bij Vondelgym staan afwisseling in het sporten en een professionele begeleiding centraal. Er worden dagelijks groepslessen, clinics en 1 op 1 trainingen gegeven om leden te helpen bij hun ontwikkeling.
433 MAGAZINE
433 Magazine brengt voetbal op een onderscheidende wijze in beeld en schrijft in haar magazines over onder andere beleids- en verenigingszaken, top- en breedtesport voetbal van mannen en vrouwen, G-voetbal, etc.
ALO
Op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) krijg je een fysiek én intellectueel uitdagend programma. Je leert hoe je als gymleraar leiding geeft aan groepen en loopt vanaf het eerste jaar stage. Uiteraard ben je tijdens de ALO-opleiding zelf volop sportief bezig.
FIELDPOWER TRAINING
“YOU HAVE TO FEEL THIS!”
That’s the initial reaction of physiotherapists, top athletes, personal trainers, and others trying the FieldPower for the first time… The FieldPower will redefine your training and rehabilitation program.
DE STILTE VERBROKEN
Stichting De Stilte Verbroken stelt zichzelf ten doel om primair (seksueel) misbruik binnen de sport, en secundair ook intimidatie en pesten uit te bannen. De Stichting moet gaan gelden als landelijk meldpunt voor de (voetbal)sport, in samenwerking met de KNVB.
MVIE
MVIE Audiovisuele Techniek is in 2001 opgericht vanuit een fascinatie voor beeld en geluid. Inmiddels is MVIE uitgegroeid tot dé expert in verkoop, installatie en onderhoud van professionele audiovisuele apparatuur.
EYE4TALENT
At eyet4talent our passion is talent development. We are a team of highly entrepreneurial people who have combined our diverse backgrounds to revolutionize talent development in the world of football.
SENSOPRO
n addition to providing unique and effective coordination training, SensoPro trains your stamina, strength and reflexes. Enjoy an unrivalled combination of training efficiency, fun, challenge and variety.

DEELNEMERS BEDRIJVENVOETBAL

NEWZOO
Newzoo is global market intelligence partner of choice for any company with an interest in games, mobile, and esports. Using our ten years of experience, we help some of the world’s leading entertainment, technology, and media companies.
MATRIXIAN GROUP
Met rijke databestanden en slimme data-oplossingen transformeren wij big data in waardevolle kennis. Zo kun jij de juiste beslissingen nemen rond marketing, klantcommunicatie en credit management. Want slimme, rijke data laat jouw business groeien.
VBK
Van Benthem & Keulen is het toegankelijke topkantoor met 80 juridische professionals in advocatuur en notariaat. Wij richten ons op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de financiële, onderwijs-, overheids-, retail- en zorgsector.
ALLEN & OVERY
At a time of significant change in the legal industry, we are determined to continue leading the market as we have done throughout our 87-year history. We will do this by ensuring we always challenge ourselves to bring new and original ways of thinking to the complex legal challenges our clients face.
LUMINIS
Luminis is a software technology company founded in 2002; we’re dedicated to developing technology ahead of demand, in order to generate innovative solutions for and with customers. Identifying and mastering emergent technologies and techniques that offer the potential for exponential value creation is our core competence.