DEELNEMEN ALS PARTNER

U kunt bij de Nationale Sport Expo uw bedrijf exposeren, de nieuwste ontwikkelingen tentoonstellen, zakenrelaties beheren en nieuwe connecties maken binnen de sportend Nederland. De Expo biedt de perfecte mogelijkheid om uw bedrijf op een voetstuk te zetten. Door de brede doelgroep van de Nationale Sport Expo zal u bedrijf onder de aandacht gebracht worden van onder andere (amateur)sporters, trainers, commissieleden, bestuursleden, sportverenigingen, sportbonden, scheidsrechters, accommodatie-beheerders, etc.

Het open karakter van deze beurs biedt interessante mogelijkheden voor partners om in contact te te komen met een grote groep sportprofessionals, productpresentaties aan te bieden én te werken aan de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Voor meer informatie neem contact op

  • Marco Schumacher
    Marco Schumacher Zakelijke samenwerkingen

Op basis van uw bedrijfsdoelstellingen bepalen we welke samenwerking het beste bij u past. Elke partner krijgt een vast aanspreekpunt die alle belangen van u behartigt voor een succesvolle samenwerking. Bekijk onze zakelijke samenwerkingsmogelijkheden, bij interesse en/of vragen ga ik graag met u in gesprek.